otázky

otázky

Anotace: jsou věci nad kterými by se člověk měl zamyslet

Proč vlny narážejí na skály,
proč nemůžem být navždy malí,
proč máme divné myšlenky v hlavě,
proč nemůžem zvládat život hravě,
proč nemůže každý zdravý býti,
proč nemůže s rodinou šťastně žíti,
proč jsou lidé na sebe zlí,
proč člověk člověka zabíjí.
Otázek mnoho by bylo,
však čas na odpovědi nezbylo.
Nemáme ale závod časový,
není však nikdo kdo mi odpoví,
na všechny ty otázky,
tak budu raději malovat obrázky,
Bůh mlčí a neodpovídá,
kdo pak v něho věřit má?
Autor mikyša, 03.11.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je Bůh? toť otázka
anděl a láska
a svět,kde něha a cit
má šanci zvítězit?

14.11.2007 14:34:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí