Přátelství skončilo

Přátelství skončilo

Anotace: O zklamání a nedůvěře.Drogách a nenávisti.Lásce a ponaučení.Lásce k příteli a obrovské bolesti.

Mé oči plné slz jsou,
a můj úsměv je pryč najednou.
Jedna osoba mi ublížila,
protože se na fet dala.
Nevím jestli je to její vůle,
ale mě to srdce trhá stále.
Já jí ráda měla,
a ona se tahle zahodila.
Vím, že už jí nepomůžu,
plakat proto teďka budu.
Možná, že jí láska zaslepila,
když se do feťáka zalúbila.
Nechápu proč zrovna jí,
možná jí krásu závidí!
Už na to asi nepříjdu,
ale vyčítat si to nebudu.
Její rozhodnutí to bylo,
vymluvit se mi to nepodařilo.
Zbohem má kamaradko,
milovala jsem tě,
bohůžel krátko.
Autor Vacluvka, 04.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drogy jsou svinstvo... a je téměř nadlidský úkol někoho přesvědčit, aby se na ně vykašlal, dokud si na to nepřijde sám .... držím Ti palečky, ať najdeš brzy nové přátele, kteří to zvládnou a nepodlehnou :o)

04.11.2007 17:50:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí