sestra

sestra

Anotace: tak tak to dopadne když vás někdo z vašich blízkých pěkně nakrkne:o)

A vybyste ji chtěli doopravdy poznat?
Varuji Vás!
Při nedostatečné obrněnosti a
nalazení na stejnou vlnu idioctví,
bych vám dlouho rozmlouvala do duše
vědíc, že to stejně nepomůže.
Jen plamínek plný zvědavoství rozfoukán
a kameny nedočkavosti padajíc na mou hlavu.
Tak raději nebudu nic psát,
jelikož varujíc před ní každého.
Snad kdyby němá byla,
přivedla bych ji sem,
před vás
a představila:
"Hleďte vážení,
toto má drahocenná sestra
plná ostrých a maloduchých slov."
A vy tleskajíc v údivu nad ní,
ona v nadšení začne mluvit.
Sic samé kraviny
ale každé ucho nastražené.
Odpustím mu,
musím,
vždyť ono neumí rozeznávat
jen přijímá impulsy,
které se dále zpracovávají,
ale kde?
To nevím.
Jelikož ta část v těle vám chybí.
Vy...lidi
Jen růže donesené k uvítání její
usychajíc klátí se k zemi
nad nerozumem
letícím vzduchem kolem.
Autor Jane Holl, 04.11.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí