Burza vzpomínek

Burza vzpomínek

Anotace: ... z let osmdesátých...

Sáhni si až na dno moji duše,
neměj strach, že se tam ruka zkrvaví,
rozviř usedlé bahno vzpomínek.

Vzpomínky jsou jako krutá muka na pranýři
a jindy zas jako oáza na vyprahlé poušti.
Vzpomínek máme každý na rozdávání, ne na úvěr,
a proto si ber, jen si je ber.

Sáhni si až na dno moji duše,
ruka se ti nezkrvaví,
možná, že pochopíš, co má duše tají.
Autor Hančí, 09.09.2004
Přečteno 918x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí