Nejlepšímu příteli

Nejlepšímu příteli

Anotace: Pro můj život, pro lidi kteří mi ho tvoří a dělají takovým jakým je.

Dveře klaply, odešel i ten poslední
kráčím sama temnou ulicí
a vzpomínám na slib polední
vzpomínám... Kde schoval ses Měsíci?

Celý svět mě najednou opustil,
on připojil se, rozsvítil ty proudy světel.
Abych sama byla? To nedopustil...
To je On! Pravý můj přítel.

Spoléhám na něj ve dne - v noci,
i on může, kdyby něco chtěl,
jeden druhému se snažíme pomoci,
To je ON! Pravý můj přítel.

V sobě se topím, předstírám smích.
Pocit štěstí? Jako by odletěl -
on to poznal ví o stínech mých.
To je ON! Pravý můj přítel.

Pomůže v nesnázích, o radost se dělí,
vždy je se mnou i strach zahnal
kam se smutek s problémy poděly?
Zmizely! Jsem s přítelem - on je odehnal!)

JEDNO slovo, ač vím, že nestačí...
JEDEN slib, přec vím, že zbytěčným se stal...
JEDNO srdce, doufám, že postačí...
JEDNO DĚKUJI za vše co jsi mi dal...

××××××××××DĚKUJI PŘÍTELI×××
Autor Kwítko, 04.11.2007
Přečteno 534x
Tipy 1
Poslední tipující: Trinny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí