nedělní - večerní

nedělní - večerní

Anotace: snad pro nedělní večer :-)

Pod plamenem svíce,
chci něhy více.
Pod žárem něhy,
chci ať povolí ledy.
Ledy tají, jen ostré kry
rozedřou naši duši.
Tma vše přikryla
a naše těla tuší.
Že již brzy,
projdeš Ty skrze mě
a já skrze tvou duši.
A naše srdce do rytmu buší,
těla nám pulzují v plamenu vášně.
Nezkrotně křičíme, ať lampa zhasne.
Autor NDDM, 05.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí