Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: Nechtěla jsem, nevěděla jsem - ale neznalost neomlouvá a proto prosím o odpuštění... A když nestačí krev...pak jedině život...

Odpusť mi
Odpusť mi
všechno za co já se zlobila
jsem ještě malá holka
co bojí se že přátelství naše rozbila

Jsem tvoje malá princezna
říkával jsi mi to
a že si zmáčíš ruce
v krvi kvůli mně…- říkával jsi i to

Já to nechci…
Vezmu růži s tisíci trny
a přitisknu ji
ke svým dlaním
k svému srdci

A pak vyšlu holubici
s tisícem omluvných dopisů
ve kterých budou
té růže plátky
a na nich mé krve kapky
a omluva

Omluva za to
že jsem jen na chvíli pochybovala
o tobě…
Mrzí mě to – moc

Odpustíš mi, když to udělám?
Autor Little_princess, 05.11.2007
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí