Co je to TMA?

Co je to TMA?

Anotace: starší věc... blbůstka:)

Co je to TMA,
ta černá věc?

Vyplňuje vodu
i vyhaslou pec,
vkrádá se do domů,
vesnic i měst,
zalézá do stromů
všech směrů cest.

Ukrajuje z oblohy,
v srsti má jí pes,
nevidíš na nohy,
ztratil se les.

Nač pak nám jsou
zákony fyziky,
když se už ztrácejí
i z talíře knedlíky?

Prakticky vzato
tma zlodějem je,
jež každou noc
v ulicích rabuje.

Už vyzráli jsme,
na mršku,
vynálezem elektřiny!
Ale teď zhasni už
a zavrtej se do peřiny.
Autor Linushka, 05.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hééézký...

06.02.2008 21:53:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Mě se to líbilo !

25.11.2007 21:37:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí