Vůle žít..:)

Vůle žít..:)

Anotace: Báseň o citech..:)

Jak se mám cítit, když jdu ráno do školy?
když mi to příjde jako led,který nikdy nepovolí.
Jak se mám cítít, když jsem zcela sám?
To už pomalu ani nevím, co dělám.
Jenom jednu věc bych vám rád řekl,
kašlete na toho, kdo se váš v životě zřekl.
Kašlete na toho, kdo vám v životě nestojí za to,
to radší říkejte své holce,
jsi moje Zlato.
Važte si toho, co máte v rukou svých,
A to NIKDY nepusťte,
to je vůle žit..:)
Autor Lukii, 05.11.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí