Prozatím

Prozatím

Anotace: utrzky snu a smutku, nedokonalost a pomijivost okamziku, neschopnost podivat se na sebe odnekud shora a dosahnout konecneho klidu...

Unaven drápy zatínám
do šípku, co jsem utrhl,
s šátkem na očích se dívám,
jak po kolejích jede slunce
bláznivý tanečník na střeše mrakodrapu
řeka se svíjí a polyká listy
nádraží ospalé protíná výkřik

směju se, když se dívám na hvězdy
zavírám šuplík a ztrácím se v mlze
má to snad tak být
prozatím.
Autor Matyáš, 05.11.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Majdík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí