Depkaáááá

Depkaáááá

Anotace: co s ní?

Nečum na mňa ako pako
keď mám depku ako vagón
motá ma to kade tade
- škrt a bude po paráde

vyškrtnem sa zo zoznamu
jazdiacich cez samú jamu
vôbec nikde nebude ma
vezmem si vzor od Golema

Tu pred krámom bude prázdno
nepredám si kožu lacno
keď už iné neostáva
uchom ihly prejde ťava

zatočím s osudom rázne
nech už nemám dlane prázdne
ani vrecká, ani kontá
zahrám sa na Džejmsa Bonda

budú prachy, hviezdna sláva
samé ženy sprava, zľava
kto chce so mnou zviezť sa práve
nevar sa vo vlastnej šťave

nastúp si a vlak sa hýbe
z depky nám viac nezašibe
už to valí, hola hej!
Báááj depky a Ty sa smej!
Autor Petbab, 06.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nút, pavlis, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovenština je ten nejněžnější jazyk co znám.. a pokud s ním někdo umí zacházet jako ty je o nádhera :o)

21.12.2007 23:06:00 | Nút

no tak tohle je pecka ....aj po slovensky napísané:-)

28.11.2007 08:23:00 | pavlis

:o))

13.11.2007 14:28:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí