Vyznání

Vyznání

Anotace: Ptáte se proč je vyznání zrovna v sekci smrt? Když je někdo zamilovaný do smrti...

Podívat se smrti do tváře
říct, že nejsem zbabělá
nebojím se, když žít mi zakáže
zbarví mi kůži do běla

I když bledá,srdce ještě bije
ale špatně se mi dýchá
člověka, který ještě žije
zničila vlastní pýcha

Zahledět se tak smrti do očí
říct, že je opravdový přítel, jediný
prostý život, tak ten mi nestačí
i když je dlouhý, sám o sobě nevinný

I když bledá, srdce ještě bije
ale nemůže se hýbat
a člověk, který ještě žije
touží se se smrtí líbat

Chytít tak smrt za ruku
a říct jí:"Neodcházej"
nasadí se soudcovskou paruku
zákon, ten neobcházej

I když bledá, srdce ještě bije
ale výčitky tíží svědomí
A člověk, který ještě žije
pomalu ztrácí vědomí

Kdybych mohla smrt držet v obětí
a říct:"Chci s tebou být až do konce"
drž mě,svou družku v zajetí
chci patřit mezi tvé milence

I když bledá, srdce ještě bije
hladový vlk na měsíc vyje
a člověk který ještě žije
brzy pohár života přelije

Kdybych tak mohla smrt políbit
a říct:"Nech mě vydechnout do tvých úst"
tento polibek může tolik vysílit
růe už nebude nikdy růst.

Bledá,srdce nebije
duše opouští svět
A člověk? Už nežije
už nevrátí se zpět
Autor little.big.sorrow, 06.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Jenovéfka.pel.Nomistérion
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň. Snad sama smrt do ní vložila kousek prokletého srdce...Povedla se:)

10.11.2007 23:31:00 | Jenovéfka.pel.Nomistérion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí