Veritas Senilis

Veritas Senilis

Anotace: pokud nerozumíte nadpisu, naučte se hledat ve slovníku ...

Všechno šlo dál
a ty ses ptal
kam jsi to dal
a šedý vlas
co symbol krás
ti vypad zas
a v kříži ti loupá
ach kostra hloupá
na pohyb skoupá
tě dál už nechce poslouchat
a ty se ptáš
co ještě máš
co tomu dáš
kdo bude ti ochoten jámu vykopat
a pak na tě dáti kámen
pax tibiscum senex amen
Autor pax.deora, 06.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

good

08.11.2007 16:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí