ŠIBENICE

ŠIBENICE

Anotace: Krátká báseň o časové nevýhodě systému. Je-li dojmů příliš, hrozí kolaps!

Zvon zní
a děti noci k tanci hrájí
jak sladká hudba pro můj sluch
Barokní šaty tvé tělo zdobí
a taneční parket je magický kruh

Zvon zní
a mně tvůj tanec nudí
jak otravný máš hlas
špinavé hadry se k tobě hodí
v noci ti zlámu vaz!
Autor Orlok, 02.06.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí