Poslední pohled

Poslední pohled

Anotace: ... muj děda...

Jediné slovíčko mu oči otevřelo,
podíval se na mě pohledem prázdným,
polilo mě horko, u srdce mě píchlo,
odevzdala jsem se slzám bolavým.

Poslední pohled, který mi patřil,
jeho poslední, který jsem spatřila,
muj úsměv k slzám se vrátil,
otázka "proč" obvyklou se stala.

Jeho rty na úsměv se nezmohli,
však já vím, co jiný ne,
úsměv a polibek mi ze srdce poslali,
city opravdové, nesmrtelné.
Autor boruvka, 07.11.2007
Přečteno 330x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné a jedinečné, emoce beze slov, kde člověk chápe smysl života a daru lásky

07.11.2007 12:22:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí