Když tě nemiluje....

Když tě nemiluje....

Anotace: tak co bude?

Jsi jako lovec, který spřádá svoje plány,
jak mě dostat, jak mě škrtit, tvou bezednou pýchou..
Já se ti nedám poznat tak rychle ani ty
po tom netoužíš, sníš, možná že ne tak krásně
jako já..
Lov už přece právě začíná,
tak pojď, vezmi do ruky svou zbraň
a chyť do svých lan - jako svou poslední laň..
Čekám tu v hlubokých lesích na tvé roztoužené dlaně...
Autor PatriceB, 07.11.2007
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje tvorba je skutečně originální. Je vnímavá a zároveň nutí přemýšlet

06.02.2008 12:42:00 | Marfuša

..někdy obět musí udělat směrem k lovci pár kroků, aby mohla být chycena ...

13.11.2007 13:14:00 | pavlis

pěkné, ale nečekej věčně

07.11.2007 15:41:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí