Ten, pán, jména nehoden

Ten, pán, jména nehoden

Anotace: kategorie - smutná válka,, suďte sami

On, jak sám inkvizitor,
těla mého exekutor
bere, pálí, škrtí, dáví,
nenechá mě být,
ten pohled jeho - dravý,
nezachráním prostý lid.

Síly nemám sama dosti,
stíhá mě a stíhá vás,
kdyby byl to třeba sám ďas,
snad nebyla bych tolik v zlosti.

Nevoláte po pomoci,
o útoku nevíte,
proč jím děti strašíte?
za dlouhých temných nocí.

Nemá duši, ani srdce,
nikoho z nás nevynechá,
ač starý, paměť dobrou přece,
jméno stínům neponechá.
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bud jsem spatne cetl nebo pouze nevidim skr...o kompak to je..??nebo snad o cem?

16.11.2007 18:18:00 | vox animi

Správně .... proč?

08.11.2007 17:26:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí