Černé vědomí

Černé vědomí

Anotace: Když se mraky zatáhnou...

Uctít smrt
jak počátek (konce?)
a pokračovat
dál, jen dál.
Neposlouchat
co můry radí.
Nezkoušet
co snad ti vadí.
A do setmělého ticha
chtěl bych ti přivést
/jako oběť/
duchy zemřelých,
aby jsi věděla,
co jsem zač.

Neboj, ach neboj.
Oni ti neublíží.
Jen se dívej
/poslepu to půjde špatně/
na tu krásu.
A spolu s nimi
/nikdy bys nemohla sama/
vzhlédni vzhůru.
Ty víš, co se to třpytí.
Náhrobek a dvě
rudé růže.
Autor Yarrod, 08.11.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: niemante
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

08.11.2007 18:11:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí