HMMM ......

HMMM ......

Anotace: Uáááá :-)

Miluji tvé vlasy,
když šamponem voní.
Tvou vlnu na čele
a oči, co žadoní.

Nemohu se dočkat,
nemám stání,
když tvé vlasy mi protékají
mezi prsty při líbání!

Miluji tebe,
když nade mnou se skláníš
a vůbec ničím,
a ničemu se nebráníš....!
Autor Dalimila, 03.06.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí