PŘEDNOST

PŘEDNOST

Anotace: ... někdy se o své Sluníčko dělím .... :-))

Dnes po tobě lásko toužím,
jestlipak to víš?
Myslíš, že mě odpoledne navštívíš?

Vím, že času zrovna nemáš,
že si chvilky pro mě hledáš.

Včeličky teď přednost mají,
ony za to med nám dají.

Otázka je otevřena.
Možná budu vyslyšena!

Jsem si jista, když to půjde,
přijdeš i čas na lásku zbude.

Zatím hezky stáčej med
a potom?
Na křídlech lásky za mnou leť!
Autor Dalimila, 03.06.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí