Pohádka

Pohádka

Anotace: ?

Skládám slova
to tobě
do řádků
v jednu krátkou pohádku.

Zas a znova
v tobě
v mém poupátku
kropím i svou zahrádku.

Slovo od slova
to tobě
v památku
skládám city v hromádku.

Lásko snová
v době
samých pořádků
prožívám svou pohádku.
Autor zaba.zuzla, 09.11.2007
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí