Dráčata

Dráčata

Anotace: V každém je kousek draka

Řekla, miluji tě
Ale jdi ty,
jsi jako malé dítě!
A city
jen v pohádkách volnost mají
Tam na řasách
princi slzy utírají
a král služku o ruku požádá

Život lepší paráda!
Nikde plot,
stačí užívat si,
být draci a ne lidi!
Žel i tak mnohý
žití vidí
Ze zálohy
s klidem ránu zasadí
a důsledek ho nezajímá
Lásku pro radost jen přijímá
Zkusme říct, dost!
Autor rezina, 10.11.2007
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem klidný drak,
co své milé si hlídá,
však jak ublíží někdo mým blízkým,
je ze mě saň lítá..

25.06.2010 13:07:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí