vzpomínám

vzpomínám

Anotace: nic s tím udělat nejde

Můžeš plakat,můžeš zoufat,
můžeš také tajně doufat,
je to jasné přec,
že nevrátí se zpět,
ten okamžik krásný,
plný vzácného štěstí,
musíš se naučit,
to těžké břímě nésti.
Autor mikyša, 10.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zase bude líp neplačme,že něco odešlo - radujme se . že jsme to mohli prožít

14.11.2007 15:47:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí