bláznovství

bláznovství

Anotace: někdy fakt člověk neví co už má dělat

Chce se mi řvát,
mlátit hlavou do zdi,
na ksichtě bláznivou masku mám,
co obličej můj hyzdí.
Chce se mi obličej můj skrýt,
jak ten pštros do písku,
nechte mě všichni být,
mám na srdci bolístku.
Bolí mě srdíčko,
bolí mě dušička,
chce se mi plakat,
jsem jak malá holčička.
Přijdi mě pohladit,
polaskat po těle,
aspoň se nebudu,
tvářit tak kysele.
Autor mikyša, 10.11.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí