Pražské elegie

Pražské elegie

Anotace: ...

Miliony hlasů mi proudí kolem hlavy,
ale já je neslyším, nic nevnímám...
Jen jeden hlas...
Jeden zvuk uprostřed hluku Prahy
a jejích krás...
Spíše tedy kýčovitosti jejích panoram...
Hektičnosti velkoměsta
a jedné nepatrné duše,
co je z jiného těsta
a verše své píše... suše
na modře linkovaný stránky modrého bloku
jen kousek od posledního kroku...
Či skoku?
co na tom záleží
holubům na věži...
Ach matičko stověžatá,
kdy konečně za mnou zavřou se v Pelhřimově poslední vrata?
Autor pax.deora, 11.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím, taky sem slyšela, ale co, zní to sobře a každý t má tak zafixovan z Vesničky střediskové

13.11.2007 20:50:00 | pax.deora

v Pelhřimově prý žádné krematorium není...
...a ozvi se někdy, ju?

11.11.2007 23:41:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí