Přátelství

Přátelství

Sedíme u stolu, sedíme jenom tak.
Za okny chumelí,neletí žádný pták.
U kalíšku vařonky, čas krásně utíká.
Povídáme historky, radost z nás přetéká.

Když se večer rozcházíme,
ve svých srdcích teplo máme.
K sobě jsme silně připoutáni,
vroucná láska a
o h e ň
je mezi námi.
Jsme veselí i smutní,
náladoví i zhrzení,
přec přátelé jsme věrní
a nic nás nerozdělí.
Autor devcatko z jetele, 11.11.2007
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí