Přát Ti...

Přát Ti...

Anotace: Majorovi k 18. narozeninám...dnes

Už pár (slovy!) let,
obýváš se mnou jednu celu,
milá jsi - to věděla jsem hned,
s tebou není dávám nebo beru.

Jsi každodenní realita,
tak nemám ráda soboty,
Vzpomeň: Přežrat se do polosyta
a u školníka roboty.

Přišli a přijdou ještě
krize - dny plné deště,
však sestro milá vězte,
pro mě nikdy zrádcem nejste.

Jsi víc než sestra pokrevní,
jsi šachovnica a já pole v ní,
jsi na rány mé hojivo,
čisté přátelství nás navždy spojilo.

A pro jistotu si vezmeme deštník...
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla a dostala v 2. skoro-originále...

16.11.2007 18:36:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

jsi mistr slova zabi...cetla to major?

16.11.2007 18:19:00 | vox animi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí