Otázka? Odpověď.

Otázka? Odpověď.

Anotace: jen sem něco zkoušela

Chci? Asi ne.

Myslím? nedoufám.

Dýchám? Dusím se.

Miluji? Nenávidím

Bdím? Žiju ve snu.

Procházím? Stojím na místě.

Padám? Pevně se držím.

Dívám se? Jsem zaslepená.

Toužím? Ne, nedoufám.

Vím? Mílím se.

Nechci? Přeji si.

Věřím? Nechci.

Ztrácím se? Ano ztrácím.
Autor klariseeek, 12.11.2007
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí