Kámoška

Kámoška

Anotace: trochu osobní, ostatně jako všechno tady :-)

A pálí a zraňuje
A těší a schraňuje
A pomáhá a ničí
Je všech a přitom ničí
A leskne se a chladí
A pálí když se krví zbarví
A tak krásně utěšuje když srdce pomalu bije
A nenávidí a miluje
A hoří a spaluje
A tahá z bláta hazí do louže
A pomáhá a přidělává starosti
A pomáhá k radosti
A pálí a řeže
Zavírá mnohdy dveře
Autor klariseeek, 12.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí