O BÁSNÍKOVI

O BÁSNÍKOVI

Anotace: kritiky na mě, hurá!

jakmile dáš básníkovi formou ocenění
najevo, že znamená už asi něco více
že jsi našla to, co v žádné jeho sloce není
být na jeho místě, snad bych vykouřil si plíce

nemám sirky, ani žváro
do pasti jsem chycen
do smrti tak budu marod
vajglem drásat jícen
Autor journeyman, 12.11.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukám, že jsi v dobrém rozmaru :-D

13.11.2007 10:44:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí