Hra se slovy

Hra se slovy

Anotace: Mluvit je víc než mlčet

Každého osloví
slůvka kulatá jako míč
Jsou něžná, proklatá,
občas stvoří kýč
Však bez slůvek ticho dýchá
Mají pohlazení, lék
Něco tají
Občas dme je pýcha
Jindy závist seje
Však bez slov vždycky zle je
Tvoří krov vztahů i nadějí
Veselé, bez průtahů
na rtech se usmějí
Hranatá slova i těžkopádná
Ale jsou
Nechceš je znova
Věta žádná
A na konci?
Otazník přinesou
Nebuďme na slova lakomci!
Autor rezina, 13.11.2007
Přečteno 239x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí