Předvečer Křišťálové noci

Předvečer Křišťálové noci

Anotace: ...

Vy Světy bez Sluncí
Vy Slunce svítící jen samy pro sebe
Vy krajiny ozářené očima šelem

Dálavy uchopené dotekem tmy
dotekem Noci
/cosi dráždivého skrývá
pod svým pláštěm
cítím to roztaženými nozdrami
hmatám po tom velkém a ostře hebkém
s vědomím
že způsobím další nesvítání/

Vědoucí s tlukotem ve spáncích
kterým není dopřáno míti snů
tak křehkých k proražení
v předvečer Křišťálové noci
Autor Hannazka, 13.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

1*

14.11.2007 00:54:00 | jedam

Aby slunce svítilo pro všechny...

13.11.2007 16:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí