Úsměv perlových rtů

Úsměv perlových rtů

Anotace: Tvé rty stesk berou a něhu sebou nesou.

Doteky smyslnosti plných rtů,
návraty do říše tajných snů.
Dvě šňůrky červených jahod,
dvě krásy v překvapivosti náhod.
Políbení se mnění v snění,
dva rty se tajuplně usmívají.

Úsměv stane se vrahem stesku,
tvé rty budou zářit v lesku.
Polibky tvé symfonií sladkých chutí,
dvě maliny lékem na bolest, jenž mysl rmoutí.
Dvě šňůrky růžových perel ,
polibky pod světly pouličních světel.

Polib mne má milá jsem tu sám,
já vše co mám, za polibek dám.
Kutálejí se slzy po polštáři,
ve skrytu lampy smutně září.
Dvě šňůrky barevných duhovek,
dvě krásy duhy našich myšlenek.

Promluv prosím přes tu něhu,
dám ti perlu do úsměvu.
Polibkem dej mi životní smysl,
pohlaď prsty tesknou mysl.
Dvě šňůrky krásných dní,
o tvém návratu má duše sní.
Autor Carlos, 13.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Blanka~14, sissi-katka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí