Naděje?

Naděje?

Anotace: Naděje!!!!

Záclona tě s větrem v zádech
pohladí jemně do tváře,
máš strach,
nemáš dost kuráže.

V tvých očích vidím hvězdy,
jiné a přeci stejné - jako ty na nebi.
Bojíš se cizích pohledů,
že tvý tělo zkamení.
Jako Lotova žena,
co koukala kam nemá.

Podívej se vzhůru,
jedna hvězda k zemi padá,
zavři oči, něco si přej,
jsi tak mladá.

Hvězdný prach ti zlíbám z řas
i z čela poznamenaného starostmi.
Já vím jak se to dělá,
všichni jsme lidskými bytostmi.

Přestaň se slzami,
máš obličej celý slaně ulepený,
jen tiše naslouchej a kráčej světem,
já přijdu a vše se změní.
Autor Květa, 13.11.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne ten otazník, ty vykřičníky jsou správně!!!

15.01.2008 21:15:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí