Ovečka

Ovečka

Myslela ovečka, že létat se naučí.
Záviděla ptákům jak si čistí pírka.
Své vlněné rouno po lukách proháněla,
ale nemohla se vznést.
Kopýtka těžká stále měla,
ale svou duší
se v oblacích nadnášela.
Nevadí, že vypadá jak ovečka,
cítí se svobodně jako ten pták,
co vyletí nahoru do oblak,
co miluje volnost
a lítá si jen tak
pro radost.
Když už nejsme tím,
kým bychom chtěli být,
nechte nás,
prosím,
aspoň o tom snít.
Autor devcatko z jetele, 13.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí