Pro milovníka prvouky

Pro milovníka prvouky

Anotace: Pro Toma podruhé...

slyším tě všude kudy se vleču i pospíchám
v každé okenní tabulce se leskne tvůj úsměv
a smích se odráží do svodidel, od sloupů až k zemi
vidím a počítám tvé tváře v kalužích v každé kapce deště
chodník pode mnou se kolíbá tvou chůzí
tvůj optimismus mě nese černou ulicí
jsme si tak blízko a přitom tak daleko
tak dlouho se známe a pořád jsi pan neznámý
chovám k tobě zvláštní cit...
ani přátelství ani lásku
jsi to ty
jsi vzácný jako kapr na dně moře
jsi jedinečný jako otazník na těle zebry
jsi osamělý jako vločka na sahaře
jsi vtipný jako prvňáček na fakultě
jsi citu plný jako bábovka na pískovišti
jsi hluboký jako cukřenka naplněná po okraj
jsi nekonečný jako brněnské podzemí
jsi neprůhledný jako balíček čokolády
jsi sladký jako kakao na rohlíku s máslem
jsi ten který říká: "Don't worry, be happy!"
chci s tebou sdílet každodenní slova
nebýt si nejistá
chci vědět
kdo jsi
pro mě
.
Autor Maťa, 13.11.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi je to On, ne...?

21.11.2007 21:04:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí