Nejsem

Nejsem

Anotace: prostě nejsem dokonalá...

Nejsem ránem, které Tě láká z postele ven
Nejsem nocí, která zakrývá Tvé drobné nedostatky
Nejsem louka, kterou pokrývá rozkvetlý len
Nejsem tím, co tvoří Tvoje hmotné statky
Nejsem nádobou, kterou plníš bez rozmyslu
Nejsem snůškou Tvých každodenních lží
Nejsem knihou, která dávno pozbývá svého smyslu
Nejsem pomníčkem dávno zašlých dní
Nejsem ničím, co vysníval sis v šeru
Nejsem ničím, co vidíš růžovými brýlemi
Nejsem ozvěnou burácejícího větru
Nejsem šňůrkou navlečenou perlami.
Někdy jsem jen uzlíček zatoulaných nervů
Někdy mám v hlavě spoustu malých červů
Někdy od Tebe mámím spoustu sladké něhy
Někdy Ti nosím do postele ty nejchladnější sněhy
Někdy Ti omylem do čaje sypu sůl
Někdy nad Tebou prostě lámu hůl
Někdy mám pocit, že Tě vůbec neznám
Někdy se bojím, že Tě snad jednou poznám
Někdy bych Tě nejraději zasypala láskou
Ale Ty se dávno vidíš venku s jinou "kráskou"...
Autor forget-me-not, 14.11.2007
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Seychelly, Michael František
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalý není nikdo......Ale i tak má smysl o dokonalost usilovat.

15.11.2007 19:55:00 | Michael František

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí