*Taky přidám jeden textík

*Taky přidám jeden textík

Anotace: *;*;

V honosných sálech židle hyžděmi jen leští
vůkol tichý šum
jindy divná taškařice zmateně jen vřeští
ač to nejde,nejde na rozum.

Myšlenkové proudy mísí se tu v prostoru
stranou plebsu chápání
imunitu prosperitu jen pro Bůh žádnou pokoru
natož natož pokání.
R)
Stará Paka Nová Paka my jsme paka vy jste paka
a pár lidí co tam kváká tak se dobře má
Stará Paka Nová Paka my jsme paka vy jste paka
jediný mě na tom vadí že to nejsem já taky já.

Ptáci s růží z třešní odění v kněžský háv
tetelí se blahem
v záři reflektorů a výsostných práv
metou před naším prahem.

Toto takto bude zájem přec to vyšší
žádnou velkou změnu
normál Hommo Sapiens když ty žvásty slyší
vzteky má u huby pěnu.
R)
Stará Paka Nová Paka my jsme paka vy jste paka
a pár lidí co jen kváká tak se dobře má
a ten kdo rukama maká bolavej hřbet z toho má
jediný mě na tom vadí že to jsem i já taky já.
Autor Báček, 05.06.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí