In memoriam

In memoriam

Anotace: u několikáté sklenice s colou a rumem a s mým bratrem:o)

V srdci bodá tupý žal
myšlenky ztrácejí se v dáli
ty však stále piješ dál
spolu všemu jsme se smáli
V očích třpytící se kal
když slyšíš píseň skal.
Ruka k zemi volně padla
oči již nemaje co říct
když slza z nebe spadla
jak slova tiše chřadla
proměnili jsme se v nic.
Naslouchej té vnější kráse
stoupající po létech
rozmlouváme v poločase
jen samý stesk a vzdech.
Mlčky hledím
na černou urnu s popelem
to ty jsi byl
mým nejlepším přítelem
Autor Zirka, 15.11.2007
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Manon.H, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo,dobré

16.01.2009 14:33:00 | WAYWARD

pěkný....v závěru mě mrazilo v zádech;-)

21.11.2007 22:26:00 | wind4ever

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí