Cíl

Cíl

Anotace: ...o šílenství

Šedivou alejí jsem kdysi šel
Viděl jsem lidi a zešílel
Zmateně jsem hledal cíl
V tom najednou se objevil.

Tančil jsem, rozradostněn vskutku,
Pak náhle jsem znovu pln smutku-
Můj cíl zmizel v dál…

Jsem jak hlemýžď bez ulity
Jako balvan zavalitý
Já špatnou cestou se dal

Stál jsem na rozcestí kolem slunce a nebe
A přemýšlel, kterou cestou se dát
Tu já k svému údivu viděl sám sebe,
Jak šlapu tam, kam měl bych se bát

Tak křičel jsem na sebe a řval:
„Vrat´ se zpátky blázně, nechoď dál!“
Ale on stále šel s ďábelským úsměvem
Až se mi ztratil zcela

A tak jsem tou šedivou alejí šel,
Viděl jsem lidi – a zešílel
Má hlava je teď moje cela

Už není kam utéct, není kam jít,
Není nač myslet a o čem snít
V zármutku šílenství
Držím svůj part
Můj cíl
Kterým je vlastně start
Autor SophieGreen, 16.11.2007
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Alfííík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí