Takový je život..

Takový je život..

Anotace: Znáte ten pocit, kdy cítíte, že je všechno jisté a že to máte v kapse? Stačí jeden den a sněhový vítr Vám zase všechno odfoukne z Vašeho dosahu...

Proč cítím zradu,
když ony za to nemohou.
Proč nepřímám radu,
abych přemohla zlost svou?

Proč je obviňuji jen?
Když já jsem pravý viník.
Nesnáším tento den,
protože stál při nich.

Protože i když do očí jim sníh létal,
vyšlo jim to, "mým" kamarádkám.
Jen mě sněhový vítr naději vzal,
přifoukl celý den v hádkách.

Slova kolem mě létají,
jako ten sníh...
Zbytečně mi omluvy zkládají,
nemůže za to ani jedna z nich.

I když toto vím
a štěstí jim přeju.
Toho pocitu se nezbavím,
potichu kleju.

:Ony se jen chytly příležitosti,
nemám jim to za zlé.:

Ale přesto mi připadá,
tak hrozně,
hrozně moc nefér,
že zrovna já dnes nebyla ve škole!!!
Autor Disordine, 16.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, Elena Suchomel, Cold.Queen.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistota se stává stoprocentní jistotou až poté, co se budoucnost stane přítomností nebo minulostí...

18.11.2007 18:03:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí