Vzorec na šťastný život

Vzorec na šťastný život

Anotace: ...

Den je pavouk na stěnách
stín se prodlužuje,
noc je už věčná
štěstí zakazuje
a přání nezná.

Hra na schovávanou
nezná konce
schovat levou, pravou
neznám vzorce

Vzorce
na šťastný život
vzorce na štěstí
vzorec na noční snění
vzorec-proč sněží?

Těžká peřina se valí
bílo všude je
proč pro mě to šťstná doba není
nechci Vánoce!
Autor Elizabeth-Lili, 16.11.2007
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: L.L., Bíša, Fade_to_black, cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše...

16.11.2007 23:37:00 | Bíša

nesnáším vzorce, a vánoce? snad dříve, ale dnes...
jako vždycky, nádherná 1*

16.11.2007 17:37:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí