Čarodějnice

Čarodějnice

Mám starší sestru.
O rok a čtvrt.
Povoláním je čarodějnice.
Věští mně z ruky štěstí.
Někdy vidí mou budoucnost
č e r n ě.
To se pak s ní měsíc nebavím!

Vždy, když se ke mně nakloní,
cítím jak ze mne saje energii,
jsem jako v agónii a usínám.

Má sestra je velká čarodějnice!
I když na ně nevěříte,
žijí mezi námi.
Poznáte je tak,
že je přivábíte na červenou barvu
a cinkavý kov.
Stačí jim málo.
Velký klobouk zdobí jejich hlavu.

Má sestra je krásná čarodějnice.
Vše, co mně předpověděla, se splnilo.
Autor devcatko z jetele, 16.11.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí