Jsem šťastna, že žiju

Jsem šťastna, že žiju

Ještě chvíli chci krásná být.
Chci si užít štítů hor,
z plných plic si zazpívat,
probouzet se do sluncem
zalitého rána,
chci tančit v rytmu vášně,
nechat si cuchat vlasy,
chci všechno dohnat,
za všechny chudé časy.

Chce se mně naplno žít,
radovat se z drobností,
to je můj nový hit.
Jsem šťastna, že chodím,
jsem šťastna, že žiju,
radovat se umím, vím,
že v rytmu se stále pohupuju.
Autor devcatko z jetele, 16.11.2007
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Kanzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeju hodně zdaru v tich radovankách,jinak pěkná básnička

16.11.2007 20:08:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí