Život a sen

Život a sen

Anotace: !

Náš život je jen realita,
a v realitě se přece z boje neutíká.
Náš život je z krásných snů,
ve kterých láska hraje hlavní roli.
Většina jich není v dohlednu,
ale snít přece můžeme o čemkoli...
Náš život není vlastně nic,
než jen pochybnosti a strachy...
A ty nás postupně potápí jak Titanic,
a z nás zbyde jen obal bezduchý.
Autor w..., 16.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Djinii, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nutné pochybnostem čelit...

16.11.2007 23:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí