Má temná duše hlásí se o život
Mé temné srdce hlásí se o lásku
Má temná mysl hlásí se o tebe

Mé dávné vzpomínky připomínají skutečnost
Mé dávné chyby připomínají se teď
Mé dávné lásky vrací se zpet

Moje duše bojuje statečne
Moje srdce nezvdává se bez boje
Moje duše, tu neprodám jen tak
Moje srdce, to nedám kdekomu
Autor PrincessOfTheNight, 17.11.2007
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: bloodysunset, Nussichoco, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako tohle že jsou básně jo!seš asi mimo co!

12.03.2008 18:29:00 | Kackabouskova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí