Spal

Spal

Anotace: Nevzpomínej co bylo...milujeme,vždy jako poprvé...je to nádhera,kterou lidská bída mozku kazí...

Směj se,pij a měj mě rád,
sténej,tuž a nechtěj mě znát.
Chcí víc,dej mi,víš co chci,
nedám znát,propůjč se mi.
No tak,lásko,šeptám...
za tohle,volnost Ti dám..
Přece nechceš se zabít,nechceš je slyšet,
ty hlasy umlč,teď jen mě máš vidět.
Líbím se Ti,já,ona a možná on,
dál se kroutím,opírám o strom.
Přivaž mě,zkus to a uvidíš,
šáhni si,rychle to ucítíš..
Klepu se,vášní touhou,Tvojí rukou,
lásko...šeptám...spal a zab mě tmou.
Autor latybe, 17.11.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí