Tančit na vlnách

Tančit na vlnách

Anotace: miluju tanec....

Tančit na vlnách
S Tebou bych chtěla
Tančit na vlnách

Tančit na vlnách
Stále bych chtěla
Tančit na vlnávh

Jen tančit na vlnách
A nepřestávat
Tančit na vlnách

Tančit na vlnách
A světen proplouvat
A stále tančit na vlnách

Tančit jako na vlnách
A při tom se vznášet
Při tanci na vlnách

Stále tančit na vlnách
A tančit s tebou
Autor Aniška, 18.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky ráda tančím, možná trošku jinak, viz: Zatančím...

18.11.2007 08:22:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí