Nadutá

Nadutá

Anotace: Ze života. Tož i tací jsou ...

V nitru prázdnota
Co navenek skrýt se nedá
A v obličeji
Jako nadutost vypadá

Slov stovky ba tisíce
Však jalové se zdají
Žádný smysl nedávají
Jsou jak líně tekoucí špinavá řeka
Co za každou cenu
Pohltit by tě měla

Tak chytrá sama sobě se zdá,
Že své rozumy
Neustále na všechny
Strany rozdává

Vzhled její
Odstrašující postavu
Mastodonta připomíná

Vlasy mastné zplihlé
Oči
Dvě tečky malé
Pichlavé

Ach ropuchu
Co před jménem
JUDr. máš
Ten titul tě nezachrání

Na kameni si lapíš
Pramen osvěžující
Držíš a neopustíš
Za žádnou cenu
Vždy to nějak okecáš
Autor WWW, 06.06.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí