Nečteš, nevíš...

Nečteš, nevíš...

Anotace: aj já někdy vzpomínám:)

Vzpomínáš?
Naše první nesmělé setkání
Přemýšlíš?
Co Tě z mého srdce vyhání
Cítíš?
Krev Ti proudí celým tělem...přímou cestou za andělem
Slyšíš?
Slova která říkám, ale oči nemluví a Ty se nedíváš
Vnímáš?
Nečteš mezi řádky, hledíš jenom zpátky
Proč tak rychle zapomínáš...
Autor forget-me-not, 18.11.2007
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, Michael František
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na některé věci a zejména lidi se zapomenout prostě nedá...

21.11.2007 09:48:00 | Michael František

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí